Χελυδορέα ζεν

Στη βόρεια πλευρά του όρους Ζήρεια, στα ανατολικά της Κορίνθιας, στο χωριό Μεσαία Τρίκαλα, βρίσκεται η Χελυδορέα: ένας πετρόκτιστος, ζεστός ξενώνας με θέα τον Κορινθιακό κόλπο και τα βουνά της Ρούμελης, που σας περιμένει για να φιλοξενήσει τις μικρές ή τις μεγαλύτερες αποδράσεις σας.
Λιτή, παραδοσιακή διακόσμηση και προσεγμένες λεπτομέρειες. Ρομαντικά δωμάτια, στούντιο. Αλλά και σουίτες και δίχωρα δωμάτια για όποιον θέλει την άνεσή του! Τζάκια, πολλά τζάκια και παραδοσιακές υγιεινές γεύσεις με φρέσκα, ντόπια προϊόντα.

Ένας άνετος συνεδριακός χώρος για την εταιρική σας εκδήλωση. Ντόπια πέτρα και ζεστό ξύλο που γεμίζουν θαλπωρή τους χειμώνες σας και προσφέρουν δροσερό καταφύγιο από τη ζέστη του καλοκαιριού. Κι ακόμα, κτίσματα που εντάσσονται φυσικά στο τοπίο, σεβασμός για την φύση και επιλογές που ενισχύουν τους τοπικούς παραγωγούς και τα βιολογικά παραγόμενα προϊόντα και μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα του ξενώνα σε όλες τις εκφάνσεις του.

Αυτή είναι η Χελυδορέα. Το μέρος που οι εκδρομές σας, από αποδράσεις γίνονται εμπειρία.

Καλωσήρθατε!

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα χορταστικό πρωινό με φρέσκα παραδοσιακά προϊόντα και ζεστό καφέ, κι ετοιμαστείτε για μια υπέροχη μέρα. Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στην προσωπική σας ευεξία, ή εξερευνήστε την πανέμορφη ορεινή Κορινθία ακολουθώντας τις οδηγίες του/της οικοδεσπότη μας, που θα σας κατευθύνει εκεί που πραγματικά θα περάσετε καλύτερα, σε ότι σας ευχαριστεί περισσότερο.

Κι όταν έρθει η ώρα για να ξεκουραστείτε, η καθάρια και ελαφριά ατμόσφαιρα και η αρμονία των γνήσιων βαμβακερών προϊόντων των καλύτερων εταιρειών λευκών ειδών θα σας χαλαρώσει σ' ένα γλυκό ύπνο.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ.